• In medicina alternativa gasim o multime de terapii, care mai de care mai ciudate si mai eficiente.
  • Medicina alternativa poate fi la un moment dat un adjuvant al medicinei clasice, dar nu o va inlocui niciodata.
  • Cele mai ciudate terapii din medicina alternativa au creat in jurul lor suficiente controverse pentru a deveni foarte populare printre pasionatii de terapii alternative de incercat.

Medicina alternativa a depasit de mult limitele medicinii pe care o cunoastem deja. Avem tratamente diverse pentru o multime de afectiuni, au fost introduse terapii noi care uneori dau rezultate, chiar daca efectul placebo e inca prezent. Dar intr-o perioada in care creativitatea depaseste orice imaginatie s-a ajuns si la terapii din medicina alternativa care nu au nicio legatura cu… medicina reala…

Terapie in camera criogenica. Am auzit cu totii de congelare criogenica, procesul prin care un corp este introdus in nitrogen lichid si tinut intr-o stare perfect conservata pentru mai tarziu, cand poate se va descoperi un leac pentru o boala de care sufera. Dar cum ar fi sa stam putin intr-o camera pentru congelare criogenica doar cateva minute? Ne-ar imbunatati viata mai mult decat ne-am astepta. Daca ne expunem la temperaturi de sub -48 grade Celsius pentru trei minute am scapa de durere, am avea sistem imunitar care functioneaza mai bine si am avea performante sportive imbunatatite cu ajutorul hormonilor nostri care se activeaza instant.

Vindecarea ADN-ului. De multe ori cand esti trist, ai deprimat asa, nu stii de unde pana unde ai ajuns in situatia asta. O explicatie ar putea fi niste trasaturi emotionale mostenite de la stramosi. Daca ai asa ceva ai nevoie de vindecarea ADN-ului. Nu e clar cum se intampla asta in practica, multi dintre cei care accepta aceasta idee sustin ca se poate face si prin telefon😊. Ideea e simpla: se elimina niste tendinte genetice precum alcoolismul, de exemplul, din ADN. Acest tip de terapie nu are nicio baza stiintifica si este de multe ori folosit doar pentru a aduce o noutate intr-un domeniu foarte vag si vast de altfel, medicina alternativa.

Spa cu bere. In afara de a fi visul oricarui barbat, baile in bere sunt foarte bune pentru sanatate. Cel putin asa cred cehii, care aleg sa mearga la niste spa-uri deosebite, unde te poti relaxa in bere si poti bea si un pahar de bere cat stai in solutia acidulata. Calmeaza muschii si incheieturile, induce relaxarea, alcoolul se absoarbe prin piele, imbunatateste si aspectul pielii. E important de retinut ca nu trebuie sa facem exces daca ajungem la un astfel de spa, mai ales ca berea e incalzita si s-ar putea sa avem prea multi vapori de alcool in aer.

Lasă un răspuns