Discutiile despre epilarile definitive cu laser la salon sunt placute si lucrurile merg bine pana cand intervine problema banilor si a platii serviciilor prestate. Primesti calitate, epilari rapide, efecte imediate inca de la prima sedinta, nu ai dureri, iritatii, ai nevoie de doar 6-8 sedinte la intervale de 6-8 saptamani, poate chiar patru si ai terminat cu epilarea. Dar pentru toate va trebui sa platesti.

O sedinta de epilare definitiva laser Iaşi sau la un salon din orice oras va costa incepand cu 120-150 ron si poate ajunge si la peste 600 ron pentru zone mai mari si cu pilozitate mai deosebita. Stiind ca poti ajunge si la 10-12 sedinte in zona faciala sau la barbatii care vor sa se epileze definitiv pe spate, sa spunem, unde au de obicei par foarte mult si des iti vei da seama la fel de rapid ca sumele finale sunt destul de mari si ca bugetul tau nu prea le poate suporta deodata.

Saloanele s-au gandit si ele la aceste situatii in care clientul vrea sa se epileze definitiv, e multumit dupa discutii si dupa sedintele de testare a calitatii serviciilor, vrea sa continue, dar nu are bani sa achite integral. Ca in cazul oricarui produs sau in cazul pachetelor de servicii si pentru epilarile definitive se pot face rate, de obicei doar 2-4 rate fara dobanda. 

Asta inseamna ca poti plati pe toata durata tratamentelor, nu vei suferi in ceea ce priveste banii dati, vei putea sa achiti fara probleme in patru rate, de exemplu, o suma de 3.000 de ron. Important este sa ai achitate serviciile prestate pana cand termini sedintele de epilare deja programate.

Care sunt avantajele ratelor permise pentru o epilare definitiva laser Iaşi? Nu renunti la epilarile definitive, scapi de pana la 90%-95% din parul din multe zone ale corpului, nu mai esti stresat din cauza epilarilor prea dese si rezultatelor slabe obtinute de fiecare data. Nu faci un efort financiar considerabil mai ales in perioade mai dificile din punct de vedere financiar, ai grija de corpul tau si de cum arati indiferent ce se intampla.

In plus, cu epilarile in rate beneficiezi si de cele mai bune servicii si le poti accesa, devii client fidel al saloanelor, saloanele nu isi pierd clientii pe care ii au deja in bazele de date, atrag altii noi care poate nu ar fi venit daca nu era vorba de rate fara dobanda. Salonul stabileste de comun acord cu fiecare client in parte transele de achitare a sumelor de bani aferente serviciilor prestate si se stabilesc si calendare de achitare. 

Daca apar probleme se poate gasi intelegere de fiecare data pentru ca nu discutam de o banca si de credite. Ratele sunt stabilite direct cu salonul, nu exista intermediar, nu exista comisioane ascunse sau dobanzi mult prea greu de achitat, ratele se achita pe perioade scurte de timp, cat tine tratamentul la salon de regula.

Asa ca data viitoare cand iti alegi salonul unde vei merge pentru epilare tine cont si de prezenta platii in rate si nu renunta la epilarile definitive cu laser.

Lasă un răspuns