S-a intamplat cu siguranta sa vrei sa te epilezi definitiv cu laser si sa nu reusesti pentru ca preturile pareau prea mari pentru bugetul tau. Multe saloane ofera sedinte gratuite de epilare pentru anumite zone ale corpului, doar ca sa vezi cum e procedura si daca aceasta e potrivita pentru tine. Dar nu ar fi frumos sa te poti epila definitiv gratuit si in afara acestor sedinte de testare?

Moda pass-urilor pentru recomandari a ajuns de o ceva timp si la noi si saloanele cu servicii de epilare definitiva laser Timişoara si din alte orase din Romania o pun in aplicare in cele mai inteligente moduri. De exemplu, poti sa ai un card Golden Pass si sa il oferi unei prietene. Asa ajungi sa benefiezi de sedinte de epilare definitiva cu laser gratuite.

Mecanismul e simplu. Vii la salon, soliciti epilari definitive, parcurgi sedintele si etapele recomandate de specialistii de acolo, esti multumita de efecte si de rezultatele care apar dupa 6-8 sedinte, depinde de pilozitate si de piele, scapi de 90%-95% de parul din zonele de epilat. Dupa ce ai avut cateva sedinte finalizate poti sa recomanzi mai departe si prietenelor care nu sunt cliente ale salonului serviciile foarte bune de acolo.

In fisa de client vei avea o pusculita electronica deschisa automat cand devii clienta a salonului. Acolo se vor strange banutii la fiecare 100 de ron, sa spunem, pe care ii plateste persoana care a venit la salon la recomandarea ta. Deci tu primesti 10 ron care se vor transforma in puncte, reprezentand 10%, de exemplu. Cand se aduna mai multe astfel de puncte nu ai decat sa le folosesti pentru achitarea unei sedinte de epilare definitiva laser Timişoara sau a mai multora.

Are de castigat si persoana care vine la epilat la recomandarea ta, are incredere in servicii si stie deja ce rezultate remarcabile vor avea epilarile definitive la salon. Tratamentele de epilare sunt sigure, confortabile si eficiente la salon, asa ca si tu, si prietena veti beneficia de epilari definitive ca la carte.

Si cu cat mai multe prietene vin la salon si cer epilari definitive, cu atat vei avea si castiguri mai mari in puncte si mai multe sedinte gratuite la un moment dat. Singura conditie este ca tu sa vorbesti despre salonul respectiv mai ales daca esti client fidel si stii deja cat de profesionisti sunt toti angajatii de acolo, iti place atmosfera si cum esti tratat.

Un astfel de Golden Pass la un salon cu servicii de epilare va fi mereu un instrument util indiferent de serviciile pe care le vei accesa. Nu e neaparat sa fie doar pentru epilari, poti primi puncte si cand se acceseaza alte servicii din oferta, aici intervine politica respectivului salon si strategia de marketing. 

Pana la urma toata lumea castiga si clientii se vor putea bucura in continuare de cele mai bune servicii si de reducerile la care se asteapta, ca sa isi permita mereu epilarile definitive cu laser. Cauta astfel de beneficii cand alegi salonul pentru epilari si vei avea mereu sansa ta sa ai sedintele gratuite la care visezi de multa vreme.

Lasă un răspuns