Analizand cu atentie ofertele saloanelor specializate in epilari definitive cu laser vei observa cu siguranta si o strategie interesanta folosita pentru a convinge clientii de calitatea serviciilor prestate: sedinta gratuita de epilare definitiva intr-o anumita zona mai restransa, de obicei in zona axilelor. Cum o sedinta de epilare per zona poate ajunge si la 200-300 ron o astfel de testare este mereu in avantajul tau. De ce?

Testarea serviciilor si epilarilor definitive cu laser la salon iti va permite sa vezi cum functioneaza aparatura cu laser si ce eficienta are. E singura metoda prin care poti sa stii clar data ti se potrivesc procedurile sau daca e cazul sa mai cauti servicii de epilare definitiva laser Iaşi, daca locuiesti in Iaşi. Vezi ce se intampla cu pielea, cum reactioneaza la epilare, vezi si ce fac firele de par, daca se va rezultate de la primele sedinte, cum ti se promite.

Pe langa testarea aparaturii si a raspunsului firelor de par si a pielii la epilarile definitive cu laser la salon, o sedinta gratuita iti va permite sa vezi si cum se descurca personalul. Specialistii cu experienta isi vor demonstra pregatirea si abilitatile in timpul celor cateva minute de epilare, vezi cum interactionezi cu ei, cum stiu sa foloseasca aparatul laser, iti dai seama daca epilarea e sau nu pentru tine.

Tot in timpul sedintelor gratuite de epilare definitiva vezi si atmosfera generala, cum esti primit, cum e in camera unde se va desfasura epilarea, ce fel te simti, daca te simti confortabil, daca specialistii de acolo stiu sa aleaga pozitiile corecte de aplicare a epilarilor. Conteaza enorm sa vezi si sa traiesti experienta totala de la o epilare definitiva laser Iaşi pentru a sti daca merita sau nu investitia ta.

Legat de zonele epilate in timpul sedintelor gratuite de epilare definitiva laser putem sa iti spunem ca acestea sunt restranse si nu se epileaza un picior, tot spatele, zona pectoralilor, de exemplu, tocmai pentru ca e vorba de un test. Vezi pe o suprafata redusa ce se intampla, vezi cum simti epilarile, ce senzatii ai, daca pielea se irita sau nu, daca firele de par dispar sau nu. Orice s-ar intampla, bine, rau, e doar pe o zona ascunsa de regula si limitata, nu e nicio problema.

Testarile gratuite sunt poate cea mai eficienta strategie de marketing pentru a convinge rapid clientii si a stabili rapid si numarul de sedinte necesare pentru epilari. E exact ca in cazul mostrelor de produse, oferite gratuit spre testare. Iti place, vezi cum functioneaza, ce face produsul si dupa cumperi servicii, produse fara sa te mai gandesti pentru ca stii deja la ce sa te astepti.

Doar clientii noi au parte de astfel de testari, insa se intampla sa primesti testari gratuite chiar daca esti clientul salonului si atunci cand se introduc servicii noi in oferta sau cand treci la alt tip de servicii de epilare, mai complexe, si vrei sa vezi ce efecte ai, daca sunt pentru tine. Sedintele de epilare gratuita raman preferatele clientilor si sunt cautate mai ales daca preturile platite sunt mai mari si vrei sa fii sigur pe bugetul alocat si pe efectele epilarilor definitive cu laser.

Lasă un răspuns