Stresul si graba de a avea organizat totul la timp pentru un moment important cum e botezul sunt cele mai importante cauze ale esecului unui eveniment si problemelor aparute pe parcurs. Alegerea unui restaurant botez in Bucuresti este printre primele lucruri pe care le vei avea in vedere cand te gandesti la petrecerea de dupa botez. Daca nu ai o locatie care sa depaseasca aseptarile tale si ale invitatilor din start vei avea un eveniment care nu va fi pe placul celor care vor veni.

Micile greseli stau intotdeauna la baza unor evenimente nereusite, asa ca ar fi bine sa le constientizezi la timp si sa le gasesti rezolvari cat mai rapid. Ce greseli sunt de evitat cand ai de ales restaurant botez?

Alegerea unui restaurant ale carui preturi depasesc bugetul tau-preturile meniurilor si serviciilor trebuie sa se incadreze in buget. Chiar daca ai gasit locatia perfecta si iti place totul acolo, dar preturile sunt prea mari pentru ce iti poti permite, e recomandat sa mai cauti sau sa incerci sa negociezi in functie de nevoile tale.

Pentru organizarea unui moment special, cum ar fi botezul, va recomandam restaurantul Heat din Floreasca.

Capacitatea restaurantului prea mica-nu alege un restaurant care are spatiu prea mic pentru numarul de invitati pe care ii vei avea. In functie de numarul de invitatii confirmate si acceptate poti stabili foarte usor daca ai nevoie de sali mai mari sau daca o sala mai mica iti e suficienta.

E important sa existe si un ring de dans ofertant si suficient loc pentru eventuale decoruri sau alte aranjamente speciale, fara a afecta miscarea personalului restaurantului si a invitatilor.

Localizare greu accesibila a restaurantului si amplasata la distanta mare . Ideal ar fi sa ai un restaurant botez la care invitatii sa ajunga usor chiar si cand traficul e ceva mai aglomerat, sa fie amplasat in locatii centrale, in zone care sa fie convenabile pentru oricine vrea sa vina la eveniment. In afara oraselor sau in centrul lor ar fi o localizare buna, asta doar daca se ajunge rapid indiferent de ora la care e programat evenimentul privat.

Lipsa unui decor care poate fi personalizat in functie de tematica si de evenimentele organizate-pentru ca e vorba despre un botez atmosfera si decorul dintr-un restaurant botez vor trebui sa fie usor de personalizat prin adaugarea de elemente tematice in functie de dorintele si de nevoile fiecarui client. Daca restaurantul la care vei avea evenimentul nu permite o personalizare sau nu are posibilitatea sa personalizeze pana la cel mai mic detaliu tot ce tine de decor ar fi cazul sa mai cauti.

Meniuri care nu sunt suficient de diversificate-in incercarea de a ajunge la un restaurant bun poti fi tentati sa faci compromisuri la niveul meniului, uitand cat de important este sa ai si optiuni pentru vegetarieni sau pentru persoane cu diete speciale. E recomandat sa mergi si sa vezi meniul, preparatele, sa le gusti, sa discuti cu bucatarii si cu personalul de la restaurant pentru a-ti da seama cata flexibilitate exista in privinta adaptarii meniurilor in functie de fiecare invitat.

Absenta unei politici de anulare si de modificare sau neclaritati in privinta ei-odata ce ai acceptat oferta unui restaurant pentru organizarea botezului ar trebui sa ai si politica de anulare si modificare clara si sa intrebi orice nu intelegi din ea. Doar asa poti sa eviti foarte multe probleme organizatorice si sa schimbi din mers anumite lucruri in organizare, in functie de termenii agreati in aceasta politica de anulare si de modificare.

Lasă un răspuns