A trecut ceva timp de cand ti-ai propus sa scapi definitiv de parul corporal din anumite zone si sa renunti la epilarile zilnice sau saptamanale. Acum e momentul sa faci urmatorul pas si sa cauti un salon cu servicii de epilare definitiva laser Oradea sau din oricare alt oras, in functie de locul in care te afli.

Te documentezi in prealabil, gasesti cateva saloane cu oferte bune si promotii, servicii complete, pachete de servicii potrivite pentru tine, aparatura de ultima generatie si vrei sa discuti cu personalul de acolo. In acel moment ai nevoie de o programare.

Programarea la salon e obligatorie indiferent cati clienti are respectivul salon. Ea inseamna o mai buna organizare si pentru tine, dar si pentru personalul salonului. Vei sti cand trebuie sa te prezinti pentru sedintele de epilare definitiva, stii cum sa iti faci si programul in ziua respectiva ca sa nu intarzii si sa ratezi sedinta de epilare.

De cand avem acces la o multime de metode de comunicare rapida programarile s-au simplificat foarte mult. Daca inainte trebuia sa mergi la salon si sa te programezi sau sa suni, in cel mai fericit scenariu, si sa prinzi linia libera, astazi programarile sunt o joaca de copil.

Cum te programezi la salon mai usor pentru sedintele de epilare? O metoda eficienta ar fi programarea telefonica. In general saloanele au cel putin doua numere de telefon active, deci vei putea sa discuti oricand cu un reprezentant si sa stabiliti cand vei veni la salon. Programarea telefonica e foarte rapida, ti se dau orice informatii, plus ca poti sa intrebi orice vrei si sa primesti raspuns pe loc.

Pe langa programarea telefonica la un salon cu servicii epilare definitiva laser Oradea vei putea sa te programezi si via e-mail. E-mail-ul e un mijloc de comunicare on-line rapid, mesajul tau ajunge instant la salon, e vazut imediat si programarea e facuta, confirmata in cel mai scurt timp. Poti intreba tot ce vrei si in acest caz, poate te poti exprima mai bine in scris si atunci e-mail-ul chiar te va ajuta.

Alta metoda eficienta in cazul programarilor la salon e programarea via aplicatiile de mesagerie instant, tip WhatsApp. Toate saloanele au si conturi de Messenger, WhatsApp, le au integrate in platformele de programare, asa ca vei primi confirmari instant si vei sti cand vii la epilari. Nu mai astepti sa ti se raspunda la e-mail, la telefon, notificarile sunt in timp real, poti sa trimiti mesaje de oriunde te afli, de pe orice fel de dispozitive.

Programari se pot face la salon pentru epilari definitive cu laser si in aplicatiile dezvoltate pentru mobil oferite de respectivele saloane sau direct pe site-ul oficial, in paginile dedicate, cu ajutorul unor formulare speciale. Instalezi aplicatia salonului, alegi cand vrei sa vii si ce servicii vrei sa accesezi, primesti confirmari pe loc si ai terminat cu programarea. Intri in browser de pe mobil sau de pe un laptop si completezi toate detaliile in formulare si ai terminat iarasi rapid cu programarea.

E alegerea ta ce fel de canale de comunicare folosesti pentru programari. Important e sa le faci si sa te grabesti daca vrei sa beneficiezi de oferte bune, pachete de servicii atractive si de cea mai buna aparatura de pe piata pentru epilare ca la carte.

Lasă un răspuns