Suntem tot mai grabiti si nu avem suficient timp la dispozitie pentru a termina tot ce avem de facut intr-o zi, in 24 de ore. Asa ca planificarea e tot mai importanta si modul in care ne gestionam timpul ar fi bine sa fie unul cat mai eficient ca sa avem timp liber si pentru noi pana la urma.

Printre multele lucruri de facut din fiecare zi s-ar putea sa ai si programari la salon pentru o epilare definitiva laser Constanţa. Am folosit pluralul pentru ca, asa cum poate stii deja, va fi nevoie de cel putin sase sau opt sedinte ca sa vezi si rezultate si sa te bucuri de ele pe o perioada mai lunga de timp. 

Eficienta epilarilor definitive cu laser la salon este de necontestat, scapi de firele de par din zonele vizate in proportie de 75%-90%, daca esti barbat, si in proportie de 90%-95%, daca esti femeie. Nu sunt dureroase, daca mai exista un disconfort usor il vei suporta fara probleme, pielea nu va avea de suferit, nici firele de par din jurul zonelor de epilat.

Planificarea vizitei la saloane pentru o epilare definitiva laser Constanţa, daca te afli in Constanţa va fi destul de simpla. Iata ce ai de facut pentru eficienta maxima:

  •       Stabileste de la inceput cate sedinte ai nevoie ca sa stii pe ce perioada de timp, saptamani, se va intinde epilarea definitiva cu laser-dupa observarea pielii si a firelor de par, dupa discutii si consiliere specialistii de la salon iti vor spune clar cate sedinte vor fi necesare. 6-8 la intervale de 6-8 saptamani, poate chiar patru, aceasta ar fi media la care trebuie sa te astepti;
  •       Gandeste-te la orarul tau si vezi cand poti sa mergi la salon-e bine sa ai o aplicatie tip calendar la tine cu tot programul pe urmatoarele doua luni si sa vezi ce sloturi sunt libere si in ce intervale ai putea sa vii. Si personalul de acolo va avea un astfel de calendar si iti va spune cand ar putea sa te primeasca pentru sedintele de epilare definitiva cu laser. Stabiliti de comun acord zilele si orele, intervalele orare si ai terminat;
  •       Ia in considerare unde se afla salonul, cu ce mijloace de transport ajungi pana acolo, cand e mai aglomerata zona din jur, cand sunt foarte aglomerate strazile, bulevardele pe care vei merge-nu te gandi doar la programul tau de lucru, ia in considerare traficul si orice alte variabile, ce poate sa mai apara, ce mai ai de facut, unde vei mai merge. Trebuie sa ai mereu macar o ora la dispozitie ca sa ajungi in siguranta cu cel putin 30 de minute mai devreme la salon, ca sa nu pierzi programarea;
  •       In cazul in care se schimba ceva intre timp anunta salonul-discuta cu personalul de la salon daca nu mai poti ajunge acolo si incearca sa reprogramezi vizita. De la inceput planifica intervalele pentru epilarea definitiva cand esti mai libera/liber ca sa nu ajungi in situatii neplacute. Sedintele de epilare definitiva vor fi consecutive la intervale precise, deci trebuie sa te tii de ele daca vrei rezultate si sa nu fi aruncat degeaba banii, destul de mult, pe epilare.

Lasă un răspuns