ejaculare precoce sex

Ejacularea precoce este un fenomen care afecteaza multi barbati sub 40 de ani. Cauzele sunt deja cunoscute, afectiuni cardiace, hiperexcitatia, probleme psihice, psihologice. Odata ce ai ajuns sa ai episoade frecvente de ejaculare precoce s-ar putea sa te confrunti si cu impotenta si cu imposibilitatea mentinerii erectiei inainte de initierea actului sexual cu un partener.

Din fericire sunt o multime de sfaturi babesti care te pot ajuta sa scapi de ejacularea precoce sau sa temperezi efectele sale.

Este posibil sa te fi confruntat cu ejacularea precoce chiar si la pubertate, atunci cand activitatea hormonala si functia sexuala au inceput sa fie mai greu de controlat. Insa manifestarile cu adevarat ingrijoratoare apar mai ales la adultii care si-au inceput viata sexuala si nu reusesc sa aiba una normala. Cand suferi de ejaculari precoce ajungi la orgasm foarte repede la scurt timp dupa penetrare, desi stimularea e minima, sau chiar inainte de a avea loc actul sexual.

Ejacularea precoce este o afectiune ce se poate trata, duce la impotenta daca e lasata netratata si nu se incearca o ameliorare a simptomatologiei prin intermediul medicamentelor sau a interventiei unui psiholog, unde e cazul. Si tratamente sunt destule. Chiar si leacuri babesti avem pentru aceasta disfunctie sexuala comuna. Cateva exemple de leacuri din batrani in randurile ce urmeaza.

  1. Busuioc. Sporeste energia masculina, este excelent pentru redarea tonusului si apetitului sexual. Se amesteca o pulbere din busuioc cu doua linguri de miere, se ia de patru ori pe zi, 40 de zile si ejacularea precoce va deveni istorie. Se controleaza mai usor energia sexuala si este un usor afrodisiac, daca e consumat cu moderatie;
  2. Semintele de morcov. Se amesteca semintele cu radacina, tuberculii, cu busuioc salbatic si se consuma amestecul de trei ori pe zi, timp de cateva saptamani. Ca sa nu mai avem probleme cu ejacularea precoce putem manca morcovi cruzi cu ou fiert si niste miere de albine de calitate timp de cel putin doua luni;
  3. Stafidele. Sunt excelente pentru ejacularile precoce si pentru impotenta. Se fierb in lapte si se consuma de trei ori pe zi. Nu se adauga altceva in laptele respectiv si trebuie sa fie neaparat lapte obisnuit, de vaca;
  4. Ghimbirul si cateva linguri de miere, consumate zilnic, inainte de a merge la culcare, timp de 30 de zile, vor avea efecte foarte bune asupra glandelor sexuale masculine, le vor fortifica.

Lasă un răspuns