In decursul unui an s-ar putea sa avem nevoie sa mergem la salon pentru sedinte de epilare definitiva cu laser de mai multe ori, 6-10 ori minim. Nu toate saloanele se afla aproape de noi, unele pot fi in afara orasului, in alt oras, altele pot fi in zone ceva mai greu de accesat din oras. Pana la urma ce alegere facem? Mergem mai aproape sau preferam sa mergem la saloane ceva mai indepartate de locuinta noastra, de locul de munca?

Pentru multi, apropierea de casa sau de job este esentiala cand aleg salonul unde vor beneficia de servicii excelente de epilare definitiva laser Iaşi, daca locuiesc in capitala Moldovei. Vrei sa ajungi rapid, sa te poti intoarce rapid acasa sau sa pleci mai departe catre munca si catre alte probleme personale. Daca ai salonul aproape poti sa mai faci si alte lucruri inainte de a merge acolo, dupa ce iesi de la salon. Nu mai pierzi ore prea multe in trafic, te programezi mai usor si stii ca ajungi la timp.

Dincolo de aceste cateva avantaje vin si dezavantajele odata cu apropierea. Gasesti mai greu un interval orar pentru ca sunt multi clienti care gandesc exact ca tine, vor sa aiba salonul aproape de ei, preturile s-ar putea sa fie mai mari pentru ca exista si concurenta mai mare, clienti mai multi. Dar ai si promotii mai bune, oferte si reduceri, daca esti clienti fidel ai discount per sedinte eventual, deci ai si de castigat.

In celalalt scenariu, in care salonul cu servicii de epilare definitiva laser Iaşi este mai departe, intr-o zona mai indepartata a orasului sau chiar in alt oras apropiat, lucrurile stau un pic diferit. Vei face mai mult timp pana la salon, trebuie sa iei in calcul la programari si cat timp pierzi sa vii acolo, sa pleci de acolo, ce se poate intampla in trafic, cum e traficul.

La saloanele mai indepartate de tine, in zonele unde nu vine multa lume vei gasi si preturi mai bune, oferte mai bune, pachete de servicii mai atractive, dar si un confort sporit uneori pentru ca salonul respectiv face orice sa atraga clienti si sa ii fidelizeze.

Cand ai masina personala nu conteaza unde e salonul, te intereseaza mai degraba serviciile si preturile, deci vei alege si salonul aflat mai departe. Daca depinzi de mijloace de transport in comun si ai aglomeratie in trafic mai mereu atunci cu siguranta vei merge la salonul din apropierea ta si vei trece si peste preturile poate mai mari, si peste reducerile mai micute, promotiile mai putine.

E o decizie personala, subiectiva, fiecare face cum doreste, insa pentru eficienta si rapiditate e recomandat salonul care se afla cat mai aproape de tine, ca sa nu te complici prea tare pe distante mari. In momentul in care preturile sunt mult mai bune si serviciile depasesc asteptarile in cazul salonului aflat la distanta mai mare de tine poti face un compromis si alegi sa mergi intr-acolo. Ia intotdeauna o decizie doar dupa ce cantaresti foarte bine avantajele si dezavantajele fiecarui salon.

Lasă un răspuns